Lajme

Njofton KEDS për ndërprerje të rrymës në Shumë Qytete të Kosovës

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

02.02.202

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 nga dalja 10 kV j7 Baci Petroll do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 13000003017,018,054) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Blinda (Kodra e Trimave 13), Baki, Baci Petroll dhe “Elkos Group”.

Arsyeja: Ndërrimi i shtëpizës, kthinave modulare 10kV, transformatorit energjetik dhe ormanit 0.4 kV.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Banja me kod: 82082008 nga ora 10:00 deri në 14:00

Vendet: Rr.602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istog Qendra (Kodi: 54000013) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), si dhe një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës me kërkesë të K.K. Istog – te rrethi.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10KV Smira (Kodi: 61067006 ) prej orës 11:00 deri në ora 14:30.

Vendet: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabash, Dobresh, Cernovit, Smire Kulla dhe Smire Depo.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zym.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

02.02.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 , prej orës 09:00-21;00 do të ndërprehen këto trafostacione:

Mekatyp-KS

TS GERLICA KOM, Adem Hasani

(Kodi:

Kodi:

40000004223)

40000004228)

TS Guri 1

(Kodi:

40000004230)

VIVA R.Bajrami

(Kodi:

40000004231)

VE-TRO-ISOL AG SH.P.K. Bardhyl Ajvazi

VIVA FRESH STORE Xhevdet Rexhepi

(Kodi:

(Kodi:

40000004260)

40000004267)

TS V. Gërvalla II (Shabani)

(Kodi:

40000004219)

Ts Te Xhamia

(Kodi:

40000004264)

TS 28 Nëntori e re

(Kodi:

40000004252)

TS 28 Nëntori (blinda )

(Kodi:

40000004242)

TS privat (Ekskavatorit) magj.F-K

(Kodi:

40000004221)

TS Muhabi Berisha

(Kodi:

40000004222)

TS Lagje e Re IV

Lokal Afrim Hasan Hasani

(Kodi:

(Kodi:

40000004224)

40000004229)

TS 28 Nëntori (MBTS)

(Kodi:

40000004243)

TS Kadri Zeka

(Kodi:

40000004220)

TS Kosovapetrolli

(Kodi:

40000004226)

Bau Market

(Kodi:

40000004275)

TS Dogani

(Kodi:

40000004227)

TS Stabilimenti shpërndarës I

(Kodi:

40000004218)

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, 3 Prilli (2 konsumatorë), 7 Marsi, Avdullah Musliu, Abdylselam Ahmeti (një pjesë), Adem Gllavica, Afrim Zhitija, Agim Ramadani, Ali Asllani, Ali Ivaja (një pjesë), Ali Shefik Spahiu (një pjesë), Anastas Athanasi, Anton Çetta (një pjesë), Apollonia (një pjesë), Arsim Zeqiri (një pjesë), Asdreni, Astrit Suli (një pjesë), Azem Bejta, Bajram Curri, Bajram Kelmendi (një pjesë), Besim Qarri (një pjesë), Bjeshkët e Nemuna (një pjesë), Çajupi (një pjesë), Çerqiz Topulli (një pjesë), De Radës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), e Pejës (një pjesë), e Tiranës (një pjesë), Edmond Hoxha (një pjesë), Emin Duraku (një pjesë), Enver Hadri (një pjesë), Faik Konica (një pjesë), Fatmir Kërçeli, Fatmir Ratkoceri, Fazli Grajqevci, Fazli Sojeva, Fehmi Lladrovci, Ganimete Tërbeshi, Gazmend Zajmi, Gëzim Sahiti, Hajriz Muhadini, Haki Braha (një pjesë), Hasan Prishtina, Hysni Kajtazi, Idriz Maliqi (një pjesë), Kadri Zeka, Kongresi i Lushnjës (një pjesë), e Korçës (një pjesë), Kuvendi i Ferizajt, e Pejës (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Luan Haradinaj, Lulzim Guta (një pjesë), Magj. Prishtinë-Ferizaj, Marije Kraja (një pjesë), Mesha Selimoviq, Mihail Grameno (një pjesë), Mithat Frashëri (një pjesë), Motrat Qirazi (një pjesë), Mujë Krasniqi (një pjesë), Njazi Azemi (një pjesë), Nora Kelmendi, Nuhi Berisha (një pjesë), Qamil Osmani, Ramadan Isufi (një pjesë), Rexhep Bislimi, Rexhep Mala, Rexhep Demiri (një pjesë), Rugova, Sali Shabani, Sefë Kosharja, Shefki Zariqi, Sinan Sahiti (një pjesë), Stereo Spase (një pjesë), Tajar Hatipi, Talinoc i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla, Zahir Neziri, Xhefer Deva (një pjesë), Tahir Meha (një pjesë), Zejnullah Zejna (një pjesë) dhe Zenun Beqa.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kv Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Degëzimi 10Kv (kodi 40000004282,283) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Lulzim Emini.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

03.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 08:00 deri 15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit dhe energjizimi i linjës së re.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit nga dalja 10kv Komorani do të ndërprehet:

TS. 10/04Kv Komoran te shkolla (kodi 16023007101 ) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

3.

TS 35/10 kV Fushë-Kosova nga dalja 10kV Vragoli do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli 1 BTS blinda (kodi 15018007009 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Vragoli 1 BTS blinda.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10kv Nr.27 Normalja do të ndërprehet:

TS. 10/04Kv TS Normalja-Gjin Gazulli 1 (kodi 11000010045) prej orës 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: TS Normalja-Gjin Gazulli 1.

Arsyeja: Vendosja e bazës së STU (400A) në ormanin e tensionit të ulët.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 09:00 -12:00 dhe nga ora 13:00 -16:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi i trafos së re.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 nga dalja 10kv Vëllezërit Gërvalla do të ndërprehet:

Stabiliment tek Bau Market 10 Kv (kodiet: 40000004223, 230, 231, 260, 219, 264, 252, 221, 222, 224, 243, 220, 218, 282, 283) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Lulzim Emini, Mekatyp-KS, TS Guri 1, VE-TRO-ISOL AG SH.P.K. Bardhyl Ajvazi, TS V. Gërvalla II (Shabani), TS Te Xhamia, TS 28 Nentori e re, TS 28 Nentori (blinda ), Eskavatorit, TS Muhabi Berisha, TS Lagje e Re IV, TS 28 Nentori, TS Dogani dhe TS Stabilimenti shpërndarës I.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

03.02.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 dalje 10kV

prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Ngritje e një shtylle metalike tipi “6ZD” në njërën anë të LP 35 kV Isniq (KFOR-i Italian) dhe punimi i kokave kabllovike të jashtme 35 kV dhe energjizimi i kabllove 35 kV.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani IV nga dalja 10kv TS 20 do të ndërprehet:

TS. 10/04Kv Banesa D&A (kodi 60063014453) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Banesa D&A.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

Sponzorizuar

187 Kommentet

 1. Холостячка 2 сезон https://bit.ly/39ioLkW Смотреть онлайн шоу Холостячка 2 сезон на СТБ.
  Пост шоу можно смотреть тут. Холостячка стб 2 сезон 1-2 серия

 2. Холостячка 2 сезон https://bit.ly/39ioLkW Смотреть онлайн шоу Холостячка 2 сезон на СТБ.
  Пост шоу можно смотреть тут. Холостячка стб 2 сезон 1-2 серия

 3. Холостячка 2 сезон https://bit.ly/39ioLkW Смотреть онлайн шоу Холостячка 2 сезон на СТБ.
  Пост шоу можно смотреть тут. Холостячка стб 2 сезон 1-2 серия

 4. Сериал и фильмов о Чернобыль было очень много, все они по-своему интересны. Однако именно американский канал HBO создал действительно интересный. Зона чернобыль сериал 1 сезон. Новые сериалы смотреть онлайн бесплатно в хорошем.

 5. Джошуа-Усик: объявлен состав пар андеркарда Александр Усик Энтони Джошуа DAZN Антъни Джошуа взима €17,5 млн. за бой с Усик. /КРОСС/ Антъни Джошуа ще заработи 17,5 млн. евро за боя с Александър Усик в събота на стадион „Тотнъм” в Лондон, разкриха британският таблоид „Мирър

 6. Фильм Форсаж 9 Смотреть Онлайн В Хорошем Hd Качестве Форсаж-9 Форсаж 9 Онлайн Смотреть Фильмы Онлайн В Hd Качестве

 7. Howdy would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!|

 8. I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for excellent information I was looking for this info for my mission.|

 9. I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You’re amazing! Thanks!|

 10. It’s really a cool and helpful piece of info. I’m satisfied that you simply shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.|

 11. Aw, this was a really nice post. Taking the time and actual effort to create a really good article… but what can I say… I hesitate a whole lot and never seem to get anything done.|

 12. Uno is a game easy enough for kids aged 5 and over to play. When you draw a card from the stock deck, look carefully at the cards you have already revealed below to try and place the newly drawn card. It’s best to take things one card at a time before consulting the deck for a new pull. The world’s most popular social mobile word game The aim of Spider Solitaire is to move all cards from the tableau to the foundation. For this purpose, you must arrange all cards in the tableau in descending order in the same suit, from King to Ace. Once you have completed a sequence, it will automatically be moved to the foundation and you can start on the next sequence and so on, until you have cleared the whole tableau.
  http://courslumiere.net/webr/webradio/community/profile/kiahacking8502/
  For an experience similar to the incredibly successful Super Mario 64, check out Kogama Super Mario N64. Super Onion Boy is also a game like Mario, inspired by the Mario series’s earliest titles. Super Mario Run is an Adventure game developed by Nintendo Co., Ltd.. BlueStacks app player is the best platform (emulator) to play this Android game on your PC or Mac for an immersive gaming experience. There are two ways to play over the internet: Friend Match, where you can play with Friends, and Private Game, where you can play with anyone using passwords. The combinations through which you can play over the internet are as follows: Mario’s Game Gallery is a compilation of games for the PC and Mac. The player gets to chose between five different games to play against Mario. There is no option to play against a friend, only playing against Mario is available. Each game incorporates Mario universe themed items.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button