Lajme

KFOR vëzhgonë nga afër gjendjen në veri

Dhjetëra ushtarë të KFOR-it dhe dy automjete të tyre kanë ndaluar në fillim të barrikadave në drejtim të Jarinjës.

Ata po qëndrojnë aty, duke vëzhguar situatën dhe nuk dihet nëse janë pjesë e ndonjë plani për ndërhyrje.

Situatë e ngjashme me KFOR-in po ndodh edhe në drejtim të kufirit të Bërnjakut, ku dy automjete të tyre janë pozicionuar edhe atje.

Sponzorizuar
Back to top button